ALVAR EURO

KIITOS!

Vaalit ovat ohi, kiitos jokaiselle äänensä antaneelle!
 
Äänet on annettu, ja maan suunta on selvä. Kokoomukseen luotetaan ja seuraavaksi puolueen työpöydällä on juuri se mitä siellä pitääkin olla: Suomen kuntoon laittaminen. Petteri on juuri oikea ihminen tätä työtä luotsaamaan.
 
Oma äänimääräni oli näissä vaaleissa itselleni suuri pettymys. Kovan ja itsemme näköisen kampanjoinnin jälkeen saldoksi kertyi 849 ääntä. Tuo on silti suuri joukko ihmisiä, ja olen jokaiselle hyvin kiitollinen! Vaikka oma tulos harmittaa, tahto vaikuttaa Suomen suuntaan ei häviä minnekään. Päin vastoin. Alussahan tässä ollaan.
 
Nyt vedetään hetki happea, ja työ jatkuu luottamustehtävissä tuttuun tapaan!

01

KUKA ON ALVAR EURO?

Olen 24-vuotias turkulainen nuori. Kesäkuusta 2017 lähtien asti olen toiminut Turun kaupunginvaltuuston jäsenenä.  Nyt olen ehdolla kansanedustajaksi.

Tahdon rakentaa Suomen, joka kestää. Suomi tarvitsee luontokatoa ehkäisevää metsäpolitiikkaa, yrittäjämyönteistä ja vastuullista talouspolitiikkaa sekä osaamiseen rohkeasti panostavaa tulevaisuuspolitiikkaa.

Kaupunginvaltuutettuna sekä maakuntahallituksen jäsenenä toimin vahvemman sekä elävämmän Turun ja Varsinais-Suomen puolesta. Töitä teen niin taloudellisesti kuin ympäristöllisesti kestävämmän maailman eteen. 

02

UUSIMPIA BLOGIKIRJOITUKSIANI

Hyvinvointivaltio
Blogi
Alvar Euro

Ansaitsemme hyvinvointivaltion, johon voimme uskoa

Rakastan ja vihaan sosiaalisen median alustaa TikTok:ia. Samalla kun se koukuttaa ja tarjoaa yhä koukuttavampaa ja nopeatempoisempaa sisältöä, tiedän sen keräävän minusta ja tottumuksistani yhä enemmän tietoja omistajayhtiölleen Kiinaan. En ole asian kanssa yksin, vaan

LUE KOKONAAN »

03

MINULLE TÄRKEÄÄ

KESTÄVÄ YMPÄRISTÖ
20%
LIBERAALI ARVOPOLITIIKKA
20%
TPS:n menestys
10%
kestävä TALOUSPOLITIIKKA
20%
osaaminen ja koulutus
20%
hyvät kirjat
10%

Ryhdytäänkö kirjeenvaihtoon?Tilaa Alvarin uutiset!
Haluatko myös mukaan tiimiini?

Uutiskirjeessä kuulet uusimmat käänteeni ja missä minut voit tavata. Ja jos haluat myös mukaan tiimiini, pääset mukaan aktiiviseen ja innostuneeseen joukkoomme! Lue lisää ja ilmoittaudu heti mukaan. 

Laita jakoon!

Scroll to Top