fbpx

Alvar Eurosta sanottua

Lue, mitä muut ovat Alvarista mieltä!

Tämä nuori mies edustaa vahvaa henkistä tekoa. Oman ikäluokkansa vahva vaikuttaja. Turulla ei ole varaa olla ajattelematta tulevaansa. Siksi Alvar.

Ilkka Kanerva

Kansanedustaja, Kokoomus

Ilkka Kanerva
Saara-Sofia Sirén

Minulla on ollut ilo tuntea Alvar jo vuosia ja seurata varsin läheltä hänen aktiivista toimintaansa muun muassa järjestötyön parissa. Alvar on asioihin perehtynyt ja omaa selkeät näkemykset asioista, jotka hänen mielestään kaipaisivat muutosta parempaan. Hänellä on jo vakuuttava kokemus vaikuttamistyöstä muun muassa Lukiolaisten Liiton luottamushenkilönä. Jaamme Alvarin kanssa samansuuntaiset kestävän politiikan kokoomuslaiset sinivihreät arvot, hänen kaltaisiaan tulevaisuuden rakentavia tarvitsemme yhteiseen päätöksentekoon.

Saara-Sofia Sirén

Kansanedustaja, Kokoomus

Olen tuntenut Alvarin oikeastaan koko hänen elämänsä. Olen ollut aina varma että Alvarista tulee suuria. Alvar on aina vaikuttanut ja vakuuttanut. Alvar on poikkeuksellinen pakkaus älykkyyttä, kriittisyyttä ja näkemyksellisyyttä. Ota osaa tulevaisuuteen jo nyt. Äänestä Alvar Euroa. Suosittelen.

Heikki Arikka

Varsinais-Suomen Kokoomuksen pj. 2014-2016

Heikki Arikka
Sirpa Pietikäinen

Alvar on jo nuorena poliittisesti aktiivinen ja näkemyksellinen. Hänellä on intohimoa, ymmärrystä ja sitoutumista paremman maailman rakentamiseen. Toivon menestystä hänen vankalle tulevaisuusvisiolleen siitä, millaisessa kaupungissa haluamme elää 50 vuoden päästä.

Sirpa Pietikäinen

Europarlamentaarikko, Kokoomus, EPP

Shares
Share This