ALVARISTA SANOTTUA

Alvar on jo nuorena poliittisesti aktiivinen ja näkemyksellinen. Hänellä on intohimoa, ymmärrystä ja sitoutumista paremman maailman rakentamiseen. Toivon menestystä hänen vankalle tulevaisuusvisiolleen siitä, millaisessa kaupungissa haluamme elää 50 vuoden päästä.
Sirpa Pietikäinen
Sirpa Pietikäinen
Europarlamentaarikko, Kokoomus, EPP
Minulla on ollut ilo tuntea Alvar jo vuosia ja seurata varsin läheltä hänen aktiivista toimintaansa muun muassa järjestötyön parissa. Alvar on asioihin perehtynyt ja omaa selkeät näkemykset asioista, jotka hänen mielestään kaipaisivat muutosta parempaan. Hänellä on jo vakuuttava kokemus vaikuttamistyöstä muun muassa Lukiolaisten Liiton luottamushenkilönä. Jaamme Alvarin kanssa samansuuntaiset kestävän politiikan kokoomuslaiset sinivihreät arvot, hänen kaltaisiaan tulevaisuuden rakentavia tarvitsemme yhteiseen päätöksentekoon.
Saara-Sofia Sirén
Saara-Sofia Sirén
Kansanedustaja, Kokoomus
Olen tuntenut Alvarin lapsesta saakka. Alvar on pienestä pitäen pohtinut paljon yhteiskunnallisia asioita ja se on tuonut hänet jo nuorena politiikan huipulle. Alvar on näkemyksellinen, tulevaisuuteen uskova ja kestävää tulevaisuutta rakentava päättäjä. Ja monessa vaalikoneessa mun ykkönen!
Minna Arve
Minna Arve
Turun pormestari
Alvar kuuluu tämän vaativan maailmanajan nuoriin aikuisiin, jotka joutuvat ottamaan vastuun maailmasta, jonka menneiden aikojen helpon elämän velkarahalla ja piittaamattomalla luonnon riipimisellä rakentaneet ikäluokat ovat saaneet aikaan. Tässä suuressa monimutkaistuneen maailman sukupolviprojektissa tarvitaan viisautta, kompromissikykyä, suvaitsevaisuutta tulla toimeen myös täydellisen erilaisia arvojärjestelmien kanssa ja ennen muuta kykyä tarttua toimeen. Tehdä mitä pitää, eikä katsoa taakse. Siksi Alvar.
Lauri Kattelus
Lauri Kattelus
Laitilan kaupunginjohtaja
Politiikassa voi olla mieli kirkas ja ajatus aina oikea. Mutta ilman yhteistyötaitoja jää tyhjäksi tynnyriksi. Sosiaalisilta taidoiltaan osaavana, yhdessä tekemiseen tottuneena ja laajasti verkostoituneena Alvar on monta mittaa edellä muita ehdokkaita. Vaikka vaalikoneet tyhmentävät poliittista keskustelua, ei minua sekään haitannut, että Alvar tuli selkeäksi ykköseksi!
Petri Lahesmaa
Petri Lahesmaa
EU-konsultti, yrittäjä, Bryssel
Alvar Euro on osaava, kokenut ja sitoutunut päättäjä. Hän on avarakatseinen ja suvaitsevainen. Olen ylpeä Alvarin mielenkiinnosta uuden oppimiseen, kriittisestä ajattelustaan ja intohimosta sivistykseen. Alvarilla on viisautta ja sydäntä asioille. Minulle tärkeät kansalaisten hyvinvoinnin edistäminen, kansalaisten yhdenvertainen kohtelu sekä luontokadon vähentäminen ovat myös Alvarille tärkeitä asioita. Nyt on aika saada uutta ääntä ja voimaa Arkadianmäelle! Suosittelen Alvaria lämpimästi kansanedustajaksi.
Jukka Tahvanainen
Jukka Tahvanainen
KM, toimitusjohtaja sosiaali- ja terveyssektorilta, Alvarin kummi
Tämä nuori mies edustaa vahvaa henkistä tekoa. Oman ikäluokkansa vahva vaikuttaja. Turulla ei ole varaa olla ajattelematta tulevaansa. Siksi Alvar.
Ilkka Kanerva
Ilkka Kanerva
Pitkäaikainen kokoomusvaikuttaja
Scroll to Top