Alvar Euro
edus­kuntaan
2023

Alvar Euro eduskuntaan 2023

Avatessani uutiset aamuisin minua harmittaa. Uutiset niin kotimaasta kuin maailmalta eivät ole hetkeen tuoneet luottamusta ja iloa lähtiessäni kohti päivän rientoja.  

Syy harmituksen takana on yksinkertainen: asiat voisivat olla paremmin. Suomi voisi olla monella tapaa kestävämpi uusien, hankalien asioiden edessä.

Olen Alvar Euro, 24-vuotias turkulainen toisen kauden  kaupunginvaltuutettu. Minä tahdon elää mahdollisuuksia antavassa, ihmisistä ja ympäristöstä huolehtivassa sekä ympäristöllisesti ja taloudellisesti kestävässä Suomessa.

Siksi pyrin ensimmäistä kertaa eduskuntaan vuoden 2023 eduskuntavaaleissa.

Alvar Euro

Millainen ehdokas Alvar on?

Olen ehdokkaana ja päättäjänä avoin, sopivasti pohdiskeleva sekä vakaasti sivistykseen, ympäristölliseen ja taloudelliseen kestävyyteen uskova edistyksellinen sosiaalireformisti. 

Minä tahdon, että annamme kaikille mahdollisuuden rakentaa oma menestyksensä. Samalla jokaisesta on pidettävä huolta. Tätä ei voi tehdä, ellemme pidä Suomea kestävällä pohjalla niin talouden kuin ympäristön kannalta.  

Nousin politiikkaan mukaan juuri ennen valkolakin saamista kuntavaaleissa keväällä 2017, kun tulin 18-vuotiaana valituksi kaupunginvaltuustoon. Turun valtuustossa istun tänäkin päivänä, ja näiden vuosien ajan olen tehnyt töitä elinvoimaisemman ja kokoaan suuremman Turun eteen. 

Oppia ja kokemusta päätöksenteosta ja vaikuttamisesta pääkaupungin melskeessä olen kerännyt toimimalla Suomen Lukiolaisten Liiton puheenjohtajana. Työni oli unelmien täyttymys; sain päivittäin tehdä töitä lukiolaisten hyvinvoinnin ja paremman aseman eteen vaikuttamalla eduskunnan päätöksiin. 

Yliopisto-opintoja suoritan paraikaa Helsingin valtiotieteellisessä tiedekunnassa politiikan ja viestinnän parissa, ja työskentelen poliittisena analyytikkona Blic -nimisessä vaikuttajaviestinnän toimistossa. 

Alvar Euro eduskuntaan 2023

Miltä näyttää tulevaisuuden Varsinais-Suomi?

Minä tahdon asua Suomessa, joka rohkeasti uudistaa omaa talouttaan ja palveluitaan niin, että yhteiskunta on kestävällä pohjalla vielä 50 vuoden kuluttua.

Tahdon, että uudistamme rohkeasti koko yhteiskuntaamme kantamaan ilmastollisen vastuun uusien teknologioiden ja päästöleikkausten avulla.

Uudessa epävarmassa turvallisuustilanteessa Suomen tulee olla kokoisekseen puolustukseltaan uskottava Naton jäsenmaa, joka rakentaa turvallisuutta koko pohjoiseen Eurooppaan.

Uskon siis edistykselliseen, taloudelta ja ympäristöltä kestävään Suomeen.

Tervetuloa mukaan kampanjaan viemään Alvar Euro eduskuntaan!

Miten pysyn ajan tasalla Alvarin kuulumisista?

Seuraa minua näillä sivuilla, tilaa uutiskirje, tule mukaan tiimiin ja laita seurantaan eri somekanavissa. Tule tapaamaan ja ota yhteyttä!

Instagramissa

Löydät kivoja kuvia elämästäni Instagramistani. Lähde seuraamaan!

Facebookissa

Pidempiä tekstejäni, kannanottojani sekä kuulumisiani löydät Facebook-sivultani .

Euron panoksella parempi Suomi.

Ryhdytäänkö kirjeenvaihtoon?Tilaa Alvarin uutiset!
Haluatko myös mukaan tiimiini?

Uutiskirjeessä kuulet uusimmat käänteeni ja missä minut voit tavata. Ja jos haluat myös mukaan tiimiini, pääset mukaan aktiiviseen ja innostuneeseen joukkoomme! Lue lisää ja ilmoittaudu heti mukaan.