alvar euro maisema nuoret
Alvar Euro

Alvar Euro

Turun kaupunginvaltuutettu

”Ei ne nuoret taaskaan mitään tiedä”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Kuntapolitiikka on ehkä maailman epäseksikkäin sekä –nuorekkain asia. Kuka parikymppinen tai nuorempi oikein jaksaa tutkia jotain Turku-sopimuksia, toimintatuottoja tai alijäämiä!? Valitettavasti ei kovin moni. Tämä on sääli, sillä kaikki nämä asiat koskevat nuoria todella paljon, ja ajallisesti myös pisimpään. Siksi päätöksentekoon on tuotava nuoruutta, ja tuoreita näkökulmia.

Helpointa on havainnollistaa nuorten merkitystä kaupunkisuunnittelun kautta. Esimerkkinä toimii keskusta-alue. Keskustaa ollaan uudistamassa vahvasti, ja suurimpana ja konkreettisimpana esimerkkinä tästä toimii toriparkki. Ketkä tästä sitten pääsevät eniten nauttimaan, ja ajan myötä myös tämän kaiken maksavat? No nuoret tietysti. Nuoret eivät olekaan olleet tarpeeksi aktiivisia, mutta eivät asiasta kaupunginvaltuustossa päättävätkään keskimääräisesti nuorimmasta päästä ole. Tuodaan käsiteltävät asiat helpommin nuorten, ja kuntalaisten yleisesti saataville! Näin se kiinnostus yhteisiin asioihin pääsee kasvamaan.

Emme voi lannistua jokaisesta Turku-vitsistä, tai ryhtyä väkisin irvailemaan toisesta jotakin takaisin heitettäväksi. Ei jähmetytä menneeseen, vaan rakennetaan Turusta moderni ja entistä parempi paikka elää! Puitteet ovat ainutlaatuiset. Turkuhan on vasta 786 vuotta nuori.

Alvar Euro

JAA TÄMÄ TEKSTI

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

NÄMÄKIN SAATTAVAT KIINNOSTAA:

Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tämä on Alvar Euron henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 15.05.2018. Viimeisin muutos 05.03.2020. 1. Rekisterinpitäjä

Lue kokonaan »

Valtuustotyöskentely

TYÖNI VALTUUTETTUNA Olen toiminut Turun kaupunginvaltuutettuna kesästä 2017 saakka. Tähän on mahtunut paljon, ja olen päässyt vaikuttamaan elävämmän Turun puolesta Kokoomuksen valtuustoryhmän työvaliokunnan jäsenenä, sihteerinä

Lue kokonaan »

Ota yhteyttä

OLLAAN YHTEYDESSÄ! Lähetä Lähetä minulle viesti! Tavoitat minut myös Instagramin viesteillä, Facebookin Messengerillä, puhelimitse (tosin vähän heikosti) sekä Snapchatissä. Tietosuojaseloste SOMESSA Seuraa kanaviani! Sc: egelitos

Lue kokonaan »
Shares
Share This