alvar euro maisema nuoret
Alvar Euro

Alvar Euro

Turun kaupunginvaltuutettu

”Ei ne nuoret taaskaan mitään tiedä”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Kuntapolitiikka on ehkä maailman epäseksikkäin sekä –nuorekkain asia. Kuka parikymppinen tai nuorempi oikein jaksaa tutkia jotain Turku-sopimuksia, toimintatuottoja tai alijäämiä!? Valitettavasti ei kovin moni. Tämä on sääli, sillä kaikki nämä asiat koskevat nuoria todella paljon, ja ajallisesti myös pisimpään. Siksi päätöksentekoon on tuotava nuoruutta, ja tuoreita näkökulmia.

Helpointa on havainnollistaa nuorten merkitystä kaupunkisuunnittelun kautta. Esimerkkinä toimii keskusta-alue. Keskustaa ollaan uudistamassa vahvasti, ja suurimpana ja konkreettisimpana esimerkkinä tästä toimii toriparkki. Ketkä tästä sitten pääsevät eniten nauttimaan, ja ajan myötä myös tämän kaiken maksavat? No nuoret tietysti. Nuoret eivät olekaan olleet tarpeeksi aktiivisia, mutta eivät asiasta kaupunginvaltuustossa päättävätkään keskimääräisesti nuorimmasta päästä ole. Tuodaan käsiteltävät asiat helpommin nuorten, ja kuntalaisten yleisesti saataville! Näin se kiinnostus yhteisiin asioihin pääsee kasvamaan.

Emme voi lannistua jokaisesta Turku-vitsistä, tai ryhtyä väkisin irvailemaan toisesta jotakin takaisin heitettäväksi. Ei jähmetytä menneeseen, vaan rakennetaan Turusta moderni ja entistä parempi paikka elää! Puitteet ovat ainutlaatuiset. Turkuhan on vasta 786 vuotta nuori.

Alvar Euro

JAA TÄMÄ TEKSTI

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

NÄMÄKIN SAATTAVAT KIINNOSTAA:

KIITOS TUESTASI!

Tue Alvar Euron kampanjaa kuntavaaleissa 2021 Tule mukaan kampanjaan! Haluatko reippaaseen joukkoomme mukaan? Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa. Pääset halutessasi reippailemaan ja jakamaan mainoksia eli luukuttamaan. Tai sometiimiin. Tai ideoimaan kampanjaa muuten. Euroopan Demokraattinen Aalto ry toimii kuntavaaleissa vuonna 2021 Alvar Euron tukiyhdistyksenä.  Euroopan Demokraattinen Aalto ry:n toimii suomalaisen yhteiskunnan, kulttuurin ja länsimaisen

Lue kokonaan »

Tue Alvar Euron kuntavaalikampanjaa

Tue Alvar Euron kampanjaa kuntavaaleissa 2021 IBAN: FI46 4309 0010 6733 82BIC: ITELFIHH Saaja: Euroopan Demokraattinen Aalto ry Viesti: Alvar Euron kampanjatukitai viite 20213 Voit maksaa tukiyhdistykselle turvallisesti Stripe-palvelun avulla pankki- tai luottokortilla. KYLLÄ – HALUAN TUKEA ALVARIN VAALIKAMPANJAA LAHJOITUKSELLA Tule mukaan kampanjaan! Haluatko reippaaseen joukkoomme mukaan? Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa. Pääset

Lue kokonaan »

Kuntavaalit 2021 Alvar Euro

KUNTAVAALIT 2021 TURUSSA. EHDOKKAASI ON ALVAR EURO. Kaupungit ovat olemassa asukkaitaan varten. Kuntavaalit 2021 Turussa. Alvar Euro. Kaupungit ovat valtavan kokoisia työpaikkoja ja asukkaistaan huolehtijoita. Kaupungit pyörittävät kouluja, sairaaloita, esikouluja, urheilukenttiä, nuorisotaloja, vanhainkoteja, museoita sekä teattereita ja filharmonista orkesteria. Kaikkea tätä tehdään kaupunkilaisia varten. Siis siksi, että ihmisillä olisi hyvä olla ja jotta jokaisesta pidetään

Lue kokonaan »
Shares
Share This