Kuntavaalit 2021 Turussa Alvar Euro
Alvar Euro

Alvar Euro

Turun kaupunginvaltuutettu

788

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Päivälleen 788 vuotta sitten Paavi kirjasi kirjeen. Kirjeen sisältö ei varmasti vaikuttanut Paavin omaan päiväjärjestykseen mitenkään suuresti, taikka vaatinut valtavaa pohdintaa. Lopulta kyseinen kirje kuitenkin vaikutti toisella puolella silloin tunnettua maailmaa varsin suuresti. Siitä kirjeestä sai alkunsa Turku. Kirjeen sisältö oli varsinaisesti se, että Suomen piispanistuin siirrettiin Nousiaisista Koroisiin, ja tästä Turun historian katsotaan alkaneen.

788 vuotta on pitkä aika. Näiden vuosien aikana Turku on ollut pisimpään Suomen suurin kaupunki, yksi Ruotsin merkittävimmistä kaupungeista, todella merkittävä kauppakaupunki koko Itämerelle, Turku on palanut, Turkua on pommitettu ja ties mitä. Historia on kirjava, mutta myös omalla tavallaan hieno.

Nykyään Turku on kultturelli ja eurooppalaistyylinen kaupunki sekä samalla Suomen positiivisen kehityksen maakunta myös työllisyyden viimeaikaisten uutisten ansiosta. Opiskelijoita on Turussa valtavia määriä, ja Turusta puhutaankin parhaana opiskelijakaupunkina. Päätökset vain tapahtuvat liian usein hitaasti, ja vailla rohkeutta.

Mutta mitä olemme tulevaisuudessa? Jatkammeko samaa rataa ja otamme vain varmoja askelia kohti tulevaisuutta, keinoilla joiden vaikutukset tiedämme ennalta? Vai kiistelemmekö suurista uudistuksista ensin 30 vuotta, ja teemme ratkaisevat liikkeet auttamatta myöhässä?

Toivottavasti emme. Kuuluu moderniin kaupunkikulttuuriin tehdä ketteriä, ja rohkeita päätöksiä. Pitää tehdä enemmän ja rohkeampia avauksia kaupungin kehittämisestä. Muualla rakennetaan suurempaa ja korkeampaa, ja samalla avaukset ovat sitäkin paljon rohkeampia. Siihen pitäisi pystyä meidänkin. Uuden avauksen tullessa ilmoille, ei siitä pitäisi heti ensimmäisenä olla etsimässä sitä miksi sitä ei voida tehdä, vaan sitä, miten se mahdollistetaan! Sitä on moderni päätöksenteko.

Vielä kerran, onnea Turku! Olkoon edessäsi vielä vähintäänkin toiset 788 vuotta, ja olkoot ne ensimmäisiä parempia. Pystymme siihen!

JAA TÄMÄ TEKSTI

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

NÄMÄKIN SAATTAVAT KIINNOSTAA:

KIITOS TUESTASI!

Tue Alvar Euron kampanjaa kuntavaaleissa 2021 Tule mukaan kampanjaan! Haluatko reippaaseen joukkoomme mukaan? Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa. Pääset halutessasi reippailemaan ja jakamaan mainoksia eli luukuttamaan. Tai sometiimiin. Tai ideoimaan kampanjaa muuten. Euroopan Demokraattinen Aalto ry toimii kuntavaaleissa vuonna 2021 Alvar Euron tukiyhdistyksenä.  Euroopan Demokraattinen Aalto ry:n toimii suomalaisen yhteiskunnan, kulttuurin ja länsimaisen

Lue kokonaan »

Tue Alvar Euron kuntavaalikampanjaa

Tue Alvar Euron kampanjaa kuntavaaleissa 2021 IBAN: FI46 4309 0010 6733 82BIC: ITELFIHH Saaja: Euroopan Demokraattinen Aalto ry Viesti: Alvar Euron kampanjatukitai viite 20213 Voit maksaa tukiyhdistykselle turvallisesti Stripe-palvelun avulla pankki- tai luottokortilla. KYLLÄ – HALUAN TUKEA ALVARIN VAALIKAMPANJAA LAHJOITUKSELLA Tule mukaan kampanjaan! Haluatko reippaaseen joukkoomme mukaan? Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa. Pääset

Lue kokonaan »

Kuntavaalit 2021 Alvar Euro

KUNTAVAALIT 2021 TURUSSA. EHDOKKAASI ON ALVAR EURO. Kaupungit ovat olemassa asukkaitaan varten. Kuntavaalit 2021 Turussa. Alvar Euro. Kaupungit ovat valtavan kokoisia työpaikkoja ja asukkaistaan huolehtijoita. Kaupungit pyörittävät kouluja, sairaaloita, esikouluja, urheilukenttiä, nuorisotaloja, vanhainkoteja, museoita sekä teattereita ja filharmonista orkesteria. Kaikkea tätä tehdään kaupunkilaisia varten. Siis siksi, että ihmisillä olisi hyvä olla ja jotta jokaisesta pidetään

Lue kokonaan »
Shares
Share This