Erikoisluokat ja Alvar Euro
Alvar Euro

Alvar Euro

Turun kaupunginvaltuutettu

Erikoisluokista pidettävä kiinni

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Erikoisluokkien tarpellisuudesta ja roolista muihin luokkiin nähden väännetään tasaisin väliajoin kuin välituntijalkapallon mestaruudesta alakoulussa. Niiden myös väitetään usein olevan vain korkeasti koulutettujen vanhempien kultapossukerhoja, joiden koetaan epätasa-arvoistavan koulutusta.

Nämä väitteet ovat kohtuuttomia.

Ihmiset ovat erilaisia ja jokaisella on omat lahjansa ja vahvuutensa. Siksi hyvä tapa tarjota kaikille mahdollisuus syventää osaamistaan ovat ilmaiset ja kaikille saavutettavat kunnalliset erikoisluokat.

Erikoisluokille voi hakea kuka tahansa ja jokainen on hakutilanteessa tasa-arvoisessa asemassa. Perusteina luokalle pääsemiseen on lahjakkuus ja motivaatio, mitkä ovat jokaisen saavutettavissa.

Laadukkaampaa koulutusta on helpompi järjestää ryhmälle, joka on motivoitunut ja sopivan kokoinen. Siksi erikoisluokkajärjestely on kaikkein järkevin.

Pitää kuitenkin pitää huolta myös siitä, että jokaisella luokalla on mahdollisuus syventyä omien vahvuuksiensa opiskeluun esimerkiksi valinnaisaineiden kautta.

Erikoisluokkia ja niillä tehtävää työtä ei arvosteta tarpeeksi. Ilman niitä olisivat todella monet Haloo Helsingin ja Siman kaltaiset menestystarinat rakentamatta ja peruskouluissamme olisi entistä enemmän turhautuneita lapsia.

Pidetään erikoisluokistamme kiinni.

Alvar Euro

Abiturientti (kok)

 

Kirjoitus on julkaistu Turun Sanomien mielipidepalstalla keskiviikkona 15.3.2017

 

 

JAA TÄMÄ TEKSTI

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

NÄMÄKIN SAATTAVAT KIINNOSTAA:

KIITOS TUESTASI!

Tue Alvar Euron kampanjaa kuntavaaleissa 2021 Tule mukaan kampanjaan! Haluatko reippaaseen joukkoomme mukaan? Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa. Pääset halutessasi reippailemaan ja jakamaan mainoksia eli luukuttamaan. Tai sometiimiin. Tai ideoimaan kampanjaa muuten. Euroopan Demokraattinen Aalto ry toimii kuntavaaleissa vuonna 2021 Alvar Euron tukiyhdistyksenä.  Euroopan Demokraattinen Aalto ry:n toimii suomalaisen yhteiskunnan, kulttuurin ja länsimaisen

Lue kokonaan »

Tue Alvar Euron kuntavaalikampanjaa

Tue Alvar Euron kampanjaa kuntavaaleissa 2021 IBAN: FI46 4309 0010 6733 82BIC: ITELFIHH Saaja: Euroopan Demokraattinen Aalto ry Viesti: Alvar Euron kampanjatukitai viite 20213 Voit maksaa tukiyhdistykselle turvallisesti Stripe-palvelun avulla pankki- tai luottokortilla. KYLLÄ – HALUAN TUKEA ALVARIN VAALIKAMPANJAA LAHJOITUKSELLA Tule mukaan kampanjaan! Haluatko reippaaseen joukkoomme mukaan? Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa. Pääset

Lue kokonaan »

Kuntavaalit 2021 Alvar Euro

KUNTAVAALIT 2021 TURUSSA. EHDOKKAASI ON ALVAR EURO. Kaupungit ovat olemassa asukkaitaan varten. Kuntavaalit 2021 Turussa. Alvar Euro. Kaupungit ovat valtavan kokoisia työpaikkoja ja asukkaistaan huolehtijoita. Kaupungit pyörittävät kouluja, sairaaloita, esikouluja, urheilukenttiä, nuorisotaloja, vanhainkoteja, museoita sekä teattereita ja filharmonista orkesteria. Kaikkea tätä tehdään kaupunkilaisia varten. Siis siksi, että ihmisillä olisi hyvä olla ja jotta jokaisesta pidetään

Lue kokonaan »
Shares
Share This