Tue Alvar Euron eduskuntakuntavaalikampanjaa 1

Tue Alvar Euron kampanjaa eduskuntavaaleissa 2023

Tue Alvar Euron eduskuntakuntavaalikampanjaa 2

IBAN: FI46 4309 0010 6733 82
BIC: ITELFIHH

Saaja: Euroopan Demokraattinen Aalto ry

Viesti: Alvar Euron kampanjatuki
tai viite 20213

Voit myös ostaa kampanjatuotteita ja maksaa tukiyhdistykselle turvallisesti Stripe-palvelun avulla pankki- tai luottokortilla.

Tule mukaan kampanjaan!

Haluatko reippaaseen joukkoomme mukaan? Ota yhteyttä ja kerro, mikä sinua kiinnostaa. Pääset halutessasi reippailemaan ja jakamaan mainoksia eli luukuttamaan. Tai sometiimiin. Tai ideoimaan kampanjaa muuten.

Euroopan Demokraattinen Aalto ry

Euroopan Demokraattinen Aalto ry toimii eduskuntavaaleissa vuonna 2023 Alvar Euron tukiyhdistyksenä. 

Euroopan Demokraattinen Aalto ry:n toimii suomalaisen yhteiskunnan, kulttuurin ja länsimaisen demokratian vahvistamiseksi sekä edistää demokraattisia, eurooppalaisia ja sivistyksellisiä arvoja. Eduskuntavaaleissa 2023 toimimme Alvar Euron tukiyhdistyksenä ja jos tahdot tukea Alvar Euron vaalikampanjaa, menee tuki yhdistyksemme kautta suoraan Alvarin kampanjalle.

Voit lahjoittaa suoraan tilillemme tai valita jonkun oheisista lahjoitustavoista. Muistathan, että yli 1499 euron lahjoituksista olemme velvollisia ilmoittamaan lahjoittajan nimen.

Toimintamme on läpinäkyvää emmekä ota vastaan rahoitusta, jonka alkuperä on epäselvää. Muistathan, että vaalirahoitukseen liittyä lainsäädäntö takaa vaaleihin annetun tuen läpinäkyvyyttä. Ehdokas raportoi vaalirahoitusilmoituksessaan kampanjan kuluista ja rahoituksesta, mikäli tulee valituksi varsinaiseksi valtuutetuksi tai varavaltuutetuksi.

Vaalirahoituslain mukaan ehdokkaan vaalirahoitus voi koostua
− ehdokkaan omista varoista ja ehdokkaan ottamista lainoista mukaan luettuina ilmoitusta annettaessa maksamattomina olevat laskut
− ehdokkaan, ehdokkaan tukiryhmän tai muun yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimivan yhteisön saamasta tuesta
− muusta tuesta.

(lähde: Vaalirahoitusvalvonta)

Yhdeltä tukijalta on mahdollista vastaanottaa enintään 6.000 euroa. Julkistamme lahjoittajan nimen, mikäli yksittäisen lahjoittajan tuki ylittää 1499 euroa.

Scroll to Top