Aamukahvia ja ajankohtaista asiaa osaamisesta tiistaina 28.3.2023 klo 08-09.

Euroopan demokraattinen aalto ry eli Alvar Euron tukiyhdistys järjestää Turussa ti 28.3.2023 aamukahvitilaisuuden,  jonka tuotto käytetään kansanedustajaehdokas Alvar Euron vaalikampanjan rahoittamiseen vaalirahoituslainsäädännön mukaisesti.

Ostamalla lipun aamukahvitilaisuuteen pääset mukaan kuulemaan mielenkiintoiset puheenvuorot sekä kuulemaan tuoreet näkymät vaaliviikon tilanteeseen Varsinais-Suomessa. Tilaisuus järjestetään Turussa, Tuurintuvassa osoitteessa Tuureporinkatu 14, kivenheiton päässä Puutorilta. 

Osaamisen kehittymi­nen on hyvin­­voinnin turva.

Suomen asema osaamisestaan kuuluisana hyvinvointivaltiona on rakennettu pohjalle, joka on kestänyt pitkään. Mitkä ovat osaamisen kehittymisen haasteet? Mitä näkymiä meillä on? Miten osaamista voidaan kehittää jatkuvasti? Mitä taloudellisia mahdollisuuksia se avaa yritysmaailmalle?

Tule nauttimaan aamukahvia ja kuuntelemaan asiaa osaamisesta. 

AAMUKAHVI-TILAISUUS KLO 08-09

Kestävyyden monet kasvot -seminaari
Alvar Euron aamukahvitilaisuus

Mielenkiintoista  keskustelua ja maittava aamukahvi croissantilla ja karjalanpiirakalla. Tule mukaan kuuntelemaan asiaa osaamisesta! Mukaan paikan päälle mahtuu 20 osallistujaa. Tilaisuutta ei streamata vaan keskustelut pysyvät paikan päällä. 

Alvar Euro puhuu vaaliseminaarissa

Päivän puhujat:

Taina Norha

KTM Taina Norha

Micro-learning ja uusi liiketoiminta

Taina Norha on Oppila Oy:n perustaja ja kouluttaja. Hän on luonut ja sparrannut verkko-oppimista liiketoimintana vuodesta 2016. Koulutukseltaan Taina Norha on kauppatieteiden maisteri ja ammatillinen opettaja. 

Osaamisen kehittäminen luo myös uutta liiketoimintaa, joka toimii kestävästi. 

Alvar Euro (Kuvaaja Sasu Norha)

Kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja­ehdokas Alvar Euro

Osaamisen kehittäminen on kestävää työtä. 

Alvar Euro on toisen kauden turkulainen kaupunginvaltuutettu ja Varsinais-Suomen maakuntahallituksen jäsen. Alvar perustaa politiikkansa päätöksiin, joiden kuuluu kestää aikaa. 

“Voiko Euron panoksella saada kestävämmän tulevaisuuden?”

Alvar Euro

Varmista paikkasi - osta lippusi heti

Aamukahvitilaisuus on napakka aamun tunti, jonka aikana on tarjolla kahvia, teetä sekä tuoreita croissanteja ja karjalanpiirakoita. 

Tule mukaan merkityksellisiin keskusteluihin! Tarjolla on aamukahvia ja asiaa osaamisesta.

 Aamukahvia ja keskusteluja on tarjolla klo 08-09 ja paikkana on Tuurintuvan kohtaamispaikka osoitteessa Tuureporinkatu 14 hyvien kulkuyhteyksien äärellä. 

Jos haluat tilata lippuja laskulla, täytä alempana tällä sivulla oleva lomake.

Voit maksaa lipusta haluamasi summan (esim. 100 euroa).  Aamukahvitilaisuuden lipunmyynnin tuotto käytetään lyhentämättömänä Euroopan demokraattinen aalto ry:n toimintaan. EDA ry toimii Alvar Euron tukiyhdistyksenä. Saat lippuostoksen jälkeen sähköpostiisi kirjanpitokelpoisen kuitin. 

Tästä voit tilata lippuja Aamukahvia ja ajankohtaista asiaa osaamisesta -tilaisuuteen laskulla.

Lipun hinnan voit valitse itse, alk. 25 euroa. Liput laskutetaan ennen tilaisuutta, laskuttajana Alvar Euron tukiyhdistys Euroopan demokraattinen aalto ry. Anna tällä lomakkeella organisaatiosi laskutustiedot (nimi, sähköpostiosoite tai verkkolaskuosoite).

Tilaisuuden järjestää Euroopan demokraattinen aalto ry

Euroopan demokraattinen aalto ry toimii Alvar Euron tukiyhdistyksenä eduskuntavaaleissa. Vaalirahoituslainsäädäntö edellyttää, että yli 1499 euroa ehdokkaan kampanjaan lahjoittavien tahojen nimet julkistetaan. Mikäli ostat tilaisuuden liput laskulla, on laskuttajana EDA – Euroopan demokraattinen aalto ry. Myös korttimaksun laskuttaja on Euroopan demokraattinen aalto ry,  joka näkyy myös maksun saajana sekä automaattisesti maksajalle saapuvassa kuitissa. 

Scroll to Top