Kestävyyden monet kasvot -lounas­seminaari ke 25.1.2023

Euroopan demokraattinen aalto ry järjestää Turussa ke 25.1.2023 lounasseminaarin, jonka tuotto käytetään kansanedustajaehdokas Alvar Euron vaalikampanjan rahoittamiseen vaalirahoituslainsäädännön mukaisesti.

Ostamalla lipun seminaariin pääset osallistumaan mielenkiintoiseen tilaisuuteen, kuulet huippuasiantuntijoiden mielenkiintoisia puheenvuoroja ja nautit maittavan lounaan. Tilaisuus järjestetään Turussa, DataCityn Taito-ravintolan kabinetissa. 

Voit myös osallistua etäyhteydellä!

Kestävä politiikka on hyvin­voinnin turva.

Suomen asema hyvinvointivaltiona on rakennettu pohjalle, joka on kestänyt pitkään. Sitä haastaa talouteen, ympäristöön sekä turvallisuuteen liittyvät kehityskulut, jotka hoitamattomina laskevat hyvinvointiamme. Tarvitsemme ratkaisuja, jotka kestävät aikaa. Tervetuloa keskustelemaan ja kuulemaan kestävyyteen liittyvistä kysymyksistä!

LOUNAS-SEMINAARI klo 12-14

Kestävyyden monet kasvot -seminaari
Kestävyyden monet kasvot -seminaari 25. tammikuuta 2023 1

Mielenkiintoisia alustuksia, hyvää keskustelua ja maittava kolmen ruokalajin lounas eteesi tarjoiltuna. Tule mukaan! Mukaan paikan päälle mahtuu 25 osallistujaa, minkä lisäksi etäosallistuminen on mahdollista.

Kestävyyden monet kasvot -seminaari 25. tammikuuta 2023 2

Päivän puhujat:

Kari Liuhto

Professori Kari Liuhto

Kansakunnan kestävyys – esimerkki­tapauk­sena Ukraina

Kari Liuhto on toiminut professorina vuodesta 1997. Tällä hetkellä hän työskentelee Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Professuurinsa ohella Liuhto johtaa Pan-Eurooppa Instituuttia ja Centrum Balticum-säätiötä.

Kestävyyden monet kasvot -seminaari 25. tammikuuta 2023 3

Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen

Kestävä politiikka Euroopassa

Sirpa Pietikäinen on neljännen kauden europarlamentaarikko, ja tunnettu kestävän kehityksen poliitikko. Parlamentissa Sirpa toimii tällä hetkellä muun muassa talouden sekä eläimiin keskittyvien kysymysten parissa. Hän on jo pitkään ollut yksi näkyvimmistä kestävyyttä käsittelevistä poliitikoista.

Alvar Euro (Kuvaaja Sasu Norha)

Kaupunginvaltuutettu ja kansanedustaja­ehdokas Alvar Euro

Kestävä politiikka takaa hyvinvoinnin

Alvar Euro on toisen kauden turkulainen kaupunginvaltuutettu ja Varsinais-Suomen maakuntahallituksen jäsen. Alvar perustaa politiikkansa päätöksiin, joiden kuuluu kestää aikaa. 

“Voiko Euron panoksella saada kestävämmän tulevaisuuden?”

Alvar Euro

Varmista paikkasi - osta lippusi heti

Vaaliseminaari on iltapäivätilaisuus, joka aloitetaan lounaalla. Tule mukaan merkityksellisiin keskusteluihin! Seminaari alkaa klo 12 ja paikkana on DataCityn Taito-ravintolan Tuuki/Prikka-kabinetti Turussa osoitteessa Lemminkäisenkatu 14-18 B.

Jos et pääse paikan päälle, tilaisuus streamataan lippunsa ostaneille. Jos haluat tilata lippuja laskulla, täytä alempana tällä sivulla oleva lomake.

Kahden lipun ostajalle kolmas kaupan päälle. Yhden lipun hinta on 149 euroa. 

Tästä voit tilata lippuja Kestävyyden monet kasvot -seminaariin laskulla.

Lipun hinta on 149 euroa. Vähintään kahden lipun ostajalle kolmas lippu kaupan päälle. Liput laskutetaan ennen tilaisuutta, laskuttajana Alvar Euron tukiyhdistys Euroopan demokraattinen aalto ry. Anna tällä lomakkeella organisaatiosi laskutustiedot (nimi, sähköpostiosoite tai verkkolaskuosoite).

Tilaisuuden järjestää Euroopan demokraattinen aalto ry

Euroopan demokraattinen aalto ry toimii Alvar Euron tukiyhdistyksenä eduskuntavaaleissa. Vaalirahoituslainsäädäntö edellyttää, että yli 1499 euroa ehdokkaan kampanjaan lahjoittavien tahojen nimet julkistetaan. Mikäli ostat tilaisuuden liput laskulla, on laskuttajana EDA – Euroopan demokraattinen aalto ry. Myös korttimaksun laskuttaja on Euroopan demokraattinen aalto ry,  joka näkyy myös maksun saajana sekä automaattisesti maksajalle saapuvassa kuitissa. 

Scroll to Top